Jezelf ont-wikkelen,
Jezelf écht leren kennen,
zowel je talenten als je valkuilen,
kan alleen als je je veilig voelt.

Vandaar dat ik mij niet alleen richt op kinderen,
maar vooral ook hun ouders ondersteun.

metJANNE wil niet alleen een baken voor ouders en kinderen zijn maar ook een plek waar we met plezier van elkaar kunnen leren en inspireren. Want ik ben er van overtuigd dat kinderen zich alleen kunnen ontwikkelen als ze zich gedragen voelen en dat ouders daar heel goed toe in staat zijn, 
als ze vertrouwen op hun eigen kunnen en zich ontspannen en dáár zijn kinderen weer heel goed in 🙂

De kracht van metJANNE

Van spanning naar ontspanning

Je zult ervaren wat er gebeurt als je van je hoofd in je lichaam zakt. Ik ondersteun je stap voor stap door jou jouw natuurlijke kracht te laten voelen. Want hoe groot of klein je ook bent. Jouw lichaam, jouw innerlijke stem, jouw intuïtie, jouw weten, welke naam je het beestje ook geeft: het wijst jou de weg. De kunst is om hiernaar te luisteren en hierop te gaan vertrouwen.

Ont-moeten
In de stilte. In de natuur en beweging. Diagnoses, vaste stappenplannen, methodieken of quickfixes kan ik je niet bieden. Dan blijf je de oplossingen buiten jezelf zoeken en ik ben er van overtuigd dat de kracht van binnenuit komt. Dan moet je helemaal niets. Dan wil je…

De kracht van samen
Ik geloof in de kracht van samen. Deel graag mijn kennis en ervaring. Breng focus op datgeen wat belangrijk is. Ik stem mij af op jou en jullie gezin en kijk mee wat er mogelijk is. Als ik het idee heb dat andere hulp beter past, verwijs ik je met liefde door naar een collega. Ik werk vanuit een holistische visie met diep respect voor mens, dier en natuur.

Eigen tempo

De één gaan recht op zijn doel af en een ander maakt omwegen. De één gaat snel, de ander wat langzamer. Het één is niet beter dan het ander. Dat is allemaal goed. De kunst is om op je eigen tempo en op jouw manier te ontdekken wie je bent en wat je wilt bereiken. Stap voor stap.

En je ontdekt dat alles er al is en gaat ervaren hoe waardevol je bent, zonder eerst iets te moeten presteren. Alles is er al. Stap voor stap van spanning naar ontspanning. Vrij. In verbinding. Samen.

Ontdek de mogelijkheden
 • Maatwerk

  Voor ouders die verlangen naar meer balans,
  dat iemand even naast ze komt staan,
  en zonder oordeel met ze mee kijkt

 • Bijeenkomsten

  Van informatieavonden tot inspiratie middagen. Voor groot en klein

 • Ontspannings sessie

  Tijd voor jou: ga liggen, sluit je ogen, laat los en geniet

Mogelijkheden bespreken?

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Er is veel mogelijk en ik denk graag met je mee.