Access Bars

 

Ga liggen, sluit je ogen, laat los en ontvang…

– Access Consciousness™-

Voor iedereen, groot en klein,
die wil ontspannen,
en meer ruimte wil in zijn hoofd.

Wat is het?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed op je rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Een Acces Bars sessie duurt een uur tot anderhalf uur en is voor iedereen geschikt. Groot en klein.

Speciaal tarief

Aangezien we momenteel flink aan het verbouwen zijn in Magazijn14 en ik daardoor vaak sessies bij mij thuis geef, hanteer ik zolang een gereduceerd tarief à 40,- per sessie (i.p.v 80,-)

Wil je een afspraak maken?

Ja, ik wil graag een afspraak