“ Kinderen luisteren niet naar wat je zegt,
ze kijken wat je doet “

Kinderen luisteren niet naar ons, ze kijken naar wat wij doen. Ze leren juist door dingen uit te proberen, te vallen en weer op te staan, spelenderwijs. Voorwaarde is dat ze zich veilig voelen en gedragen. Dat het niet erg is dat ze fouten maken. Dat ze wéten dat als ze onderuit gaan, er mensen zijn die ze liefdevol weer overeind helpen. Dat ze niet alleen zijn. En wie kan dat beter (hun) ouders?

En ouders leren weer van kinderen want die kijken met hele andere ogen naar de wereld. Verwonderen zich en stellen vragen. Laten ons stilstaan. Spiegelen ons. Maken blinde vlekken zichtbaar. Dat is niet altijd even makkelijk. Maar het mooie is… als we het even niet weten, zijn er andere ouders om van te leren, zoals kinderen van andere kinderen leren. Hoe mooi is dat?!

Voor wie?

Deze middagen zijn bedoeld voor ouders en kinderen die SAMEN willen ontdekken. verwonderen,  dromen, onderzoeken en nieuwsgierig zijn.

Die de dingen los willen laten die hun niet langer meer dient. Niet bang zijn om in de spiegel te kijken. En zich willen verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen. Die een actieve bijdrage willen leveren aan een mooie middag. En plezier willen hebben!

Door kennis en ervaring te delen. Door dingen samen te doen. Zonder oordeel samen ZIJN.  Voorbij woorden.

Wat kun je verwachten?

Elke maand komen we bij elkaar. Meestal rond een bepaald thema. Van tevoren stuur ik je een mail ter voorpret. Ik maak gebruik van verschillende creatieve werkvormen, oude rituelen en ceremonies in een nieuw jasjes. Zowel binnen als buiten.

Praktische informatie
  • Wanneer

    vrijdagmiddag 29 oktober 2021

  • Tijd:

    15.30 – 17.00 uur

  • Prijs:

    7,50 p.p

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?