I have a dream

I have a dream… een liefdevolle plek creëren  voor (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar een antwoord. Ouders die zich nu suf googlen, deelnemen aan verschillende Facebookgroepen en  stapels boeken lezen omdat ze op zoek zijn naar een oplossing. Als klap op de vuurpijl lijkt de gehele omgeving zich er ook nog eens mee te bemoeien en komt met goedbedoelde adviezen. Bij het consultatiebureau of jeugdhulp voelen ze zich niet gehoord want er is te weinig tijd of ze komen met standaardoplossingen die niet lijken te werken bij hun kind. Het gevolg is dat deze ouders onzeker worden en het vertrouwen verliezen in eigen kunnen. Ze gaan twijfelen en maken zich zorgen.  Er ontstaat spanning en stress in het gezin.

Het is mijn droom om een ontdekplek te kunnen bieden waar (aanstaande) ouders en kinderen zich gezien, gehoord, gekend en begrepen voelen. Een plek waar men niet alleen terecht kan met vragen en worstelingen maar ook om plezier te hebben en te ontspannen. Een plek waar je terecht kunt als het anders loopt dan je had verwacht. Zonder oordeel, zonder statistieken, zonder labels en etiketten, zonder diagnose, zonder het uitgangspunt dat er iets ‘mis’ met jou of jullie kind is. Een plek waar ieder zichzelf kan en mag zijn en zijn unieke kwaliteiten en talenten mag ontdekken. Kortom een plek waar je jouw unieke antwoord kunt vinden. In ontspanning, in activiteit en spelenderwijs. Een plek waar ik mijn kennis en ervaring kan delen door middel van trajecten op maat maar ook door open middagen en workshops te geven en ervaringen onderling kunnen worden gedeeld. Voor vaders, moeders en kinderen. Zodat er weer vertrouwen en rust ontstaat. Dat is toch een geweldige basis voor onze kinderen?

En ik ben hard op weg deze ontdekplek te realiseren in Zaandam! Vanaf maart gaan de deuren in Magazijn14 op het Hembrugterrein open. De precieze datum hoor je nog van mij. Maar je kunt jouw wensen nu al delen: hoe zie jij deze plek voor je? En wat zou jij daar graag willen leren en ontdekken? Misschien zou je zelf wel iets willen doen op deze plek? Ik hoor het graag!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *