Logo Janne

Coaching

 

” Als je geen voldoening en plezier haalt uit wat je doet,
dan zou je het niet moeten doen.
Zo simpel is het. ”

– Richard Branson –

Zo simpel is het voor veel ouders en kinderen helaas niet. Ze willen zo graag voldoen aan de verwachtingen, dat ze meester zijn geworden in het afstemmen op derden en voelen precies aan wat er van hen wordt verwacht. Dit is een geweldige kwaliteit alleen bestaat het gevaar dat ze hierin doorschieten. Want als je teveel met de ander bezig bent, is de kans groot dat je jezelf verliest. Dat je je gaat aanpassen of juist terug trekt, moeite hebt met mijn en dijn en het lastig vindt om jouw grenzen aan te geven. Je raakt de verbinding met je intuïtie, jouw innerlijk kompas, kwijt en dat kan veel onzekerheid en stress geven. Problemen zoals piekeren, faalangst, buikpijn, driftbuien en slaapproblemen komen voor.

Doorbreek de cirkel en neem (weer) de regie!

Leiding nemen kan alleen ,
als je je bewust bent,
van jouw talenten, kwaliteiten en belemmeringen.
Je deze kunt voelen en ervaren,
en er vertrouwen ontstaat,
in eigen kunnen.
Dan luister je naar jouw innerlijke kompas,
kun je keuzes maken,
en blijven spelen,
in ontspanning en met plezier.

Zet de eerste stap

Meestal speelt er een vraag, worstel jij of jullie kind ergens mee, of zou je graag iets aan een situatie willen veranderen. Dat íets hoeft niet duidelijk te zijn. Je hoeft alleen maar contact op te nemen voor een ontdekgesprek. In dit gesprek kun je vertellen wat er speelt, kijken we naar jouw verlangen, kun je vragen stellen en voelen of dit voor jou klopt.

Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en maken we een concrete afspraken over de vervolgstappen. Zodat je gaat zakken van je hoofd, naar je buik, naar je voeten op de grond en gaat doen! En daarna weer verder kan, op eigen kracht, volgens je eigen pad!

De mogelijkheden bespreken?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan