Logo Janne

Coaching

 

” De weg naar geluk
is houden van beren ”

– Loesje –

Bijzonder geschikt voor kinderen en jongeren,
die gevangen zitten in hun hoofd,
moeite hebben te voelen en dit uiten,
maar deze innerlijke wens wél hebben,
en geen idee heeft waar te beginnen.

Kinderen zijn van nature open, nieuwsgierig  en in het hier en nu. Maar de wereld gaat zo snel en er zijn zoveel prikkels dat het soms moeilijk is om bij jezelf te blijven. Ze gaan piekeren, hebben last van spanningen en weten vaak met hun gevoelens geen raad. Ze gaan twijfelen aan zichzelf, ontwikkelen faalangst of krijgen fysieke klachten zoals buikpijn, slecht kunnen slapen en driftbuien.

Voor jou als ouder kan dit een flinke uitdaging zijn. Je maakt je zorgen en voelt je soms machteloos als je ziet dat je kind bol staat van de spanning.  Het kan je flink raken, je probeert van alles maar niets lijkt te helpen.

Neem de eerste stap!

Want je hoeft het niet alleen te doen. Met een frisse blik op een positieve actieve manier kijk ik mee met zowel ouder als kind. We kijken naar wat er nu goed gaat en wat minder goed gaat en welke diep verlangen er is. Dát verlangen nemen we als uitgangspunt en daar gaan we mee aan de slag. Ik sta dus niet lang stil bij het probleem maar onderzoek welke mogelijkheden er zijn en welke stappen we kunnen nemen naar verandering. Actief.

Ik help je te zakken van je hoofd, naar je buik, naar je voeten op de grond door oude sjamanistische rituelen en werkwijzen te combineren met ervaringsgerichte lichaamsgerichte coaching.  Ik geef je handvatten en leer je hoe je deze zelf kunt inzetten zodat je van denken, naar voelen naar doen gaat. Stap voor stap naar meer ontspanning en rust.

De tijd nemen en je veilig voelen is hiervoor essentieel. Helaas heb ik geen toverstafje om dit in één sessie te kunnen bereiken. Dat is ook de reden dat ik alleen in trajecten werk.

Belangrijk!

Ik coach heel graag kinderen en jongeren maar hier zijn een aantal dingen belangrijk:

  • ze willen zelf graag komen en krijgen de regie;
  • beide ouders dienen akkoord te zijn;
  • het ontdekgesprek voer ik het liefst met beide ouders en eventueel het kind;
  • er is nauw contact met de ouders gedurende het traject. We doen het samen!
Tarieven
Kennismakingsgesprek

Voor als je wilt kennismaken en meer wilt weten over mijn werkwijze (max. 30 min)

Telefonisch of via skype/ facetime

 Gratis
Ontdekgesprek Voor als je een hulpvraag wilt voorleggen en uitgebreid wilt bespreken (1,5 – 2 uur).  80,-*
 * Let wel:  Mocht je besluiten n.a.v het voorstel op maat, een traject te volgen, vervallen deze kosten. Die zijn dan voor mijn rekening.
 

De kosten van een traject zijn afhankelijk van de hulpvraag, wensen, vorm en duur. Het grote voordeel hiervan is dat je precies weet waar je aan toe bent!

    • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW;
    • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang.
De mogelijkheden bespreken?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan