Ervaringen

 

bloem
“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt.“

– Koos Janson –

Het is fijn om bevestiging te krijgen, ook van andere moeders

Ik heb de avond als zeer prettig ervaren, een hoop speltips en boekentips mee naar huis genomen. De praktijk was modern, huiselijk en uitnodigend ingericht het gaf mij een prettig gevoel. En als je je prettig voelt praat dit makkelijker.

Er gebeurde iets magisch

Het heeft op mij een bijzonder indruk en impact gehad. Meer dan ik had kunnen verwachten.

We zitten te hopen op onhandelbaar gedrag

Ik vond het heel interessant, het deed helemaal mijn vermoeidheid doen vergeten.

Het was fijn om mijn verhaal te doen

Ik vond het super leuk. Het was fijn om mijn verhaal te  doen. Ik praat nu weinig met mensen want ik zit thuis. Dus dan kan ik  dit probleem niet bespreken met de andere moeders.

Volledig vertrouwd

Vol toewijding, oprechte betrokkenheid en aandacht heeft Marianne onze dochter van 10 gecoacht waarbij zij haar zelfvertouwen, weerbaarheid, eigenwaarde en eigen kracht heeft doen groeien.

Het onderwerp leeft

Ik vond het een fijne avond. Ik  merk dat vooral het delen met elkaar van ervaringen al erg leuk is om te doen. Gelukkig doe ik dat met de meeste vriendinnen ook wel.

Goede flow

Ik vond de sessie heel relaxt en voelde me de hele dag goed en ook de laatste gaat het lekker.

Bewustwording eigen gedrag

Ik vond het een interessante avond, die me weer even bewust heeft gemaakt van mijn eigen gedrag als moeder en wat mijn kinderen nodig hebben. Heel veel succes met het uitbouwen van je praktijk op deze bijzondere plek! Marije

Je moet aan de bak

Het is fijn dat er met zo’n klein clubje tijd en aandacht is voor je persoonlijke verhalen, maar ook even confronterend, want je kunt niet alleen toehoren en je moet aan de bak. Maar daar zaten we tenslotte ook voor en dat maakt het zeker waardevol!

Prettige setting

Dank je wel Marianne. We vonden het een goede bijeenkomst met een prettige setting en fijn om een keer zo bewust stil te staan bij de fasen en de ontwikkeling van je kind. Linda (moeder van dochter van 9)