Ervaringen

 

bloem
“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt.“

– Koos Janson –

Bewustwording eigen gedrag

Ik vond het een interessante avond, die me weer even bewust heeft gemaakt van mijn eigen gedrag als moeder en wat mijn kinderen nodig hebben. Heel veel succes met het uitbouwen van je praktijk op deze bijzondere plek! Marije

Goede flow

Ik vond de sessie heel relaxt en voelde me de hele dag goed en ook de laatste gaat het lekker.

De liefde voor het vuurlopen was zo voelbaar

Ik heb een hele fijne/mooie avond gehad die nog doorwerkt.  Ik heb erg genoten van jouw en jullie begeleiding.

Volledig vertrouwd

Vol toewijding, oprechte betrokkenheid en aandacht heeft Marianne onze dochter van 10 gecoacht waarbij zij haar zelfvertouwen, weerbaarheid, eigenwaarde en eigen kracht heeft doen groeien.

BIND is geraakt!

Dank voor de prachtige ervaring van het vuurlopen. Je hebt je eigen droom waargemaakt door de droom van BIND en die van andere te steunen. Je hebt je laten inspireren en je inspireert. BIND is geraakt! Judith

Het was fijn om mijn verhaal te doen

Ik vond het super leuk. Het was fijn om mijn verhaal te  doen. Ik praat nu weinig met mensen want ik zit thuis. Dus dan kan ik  dit probleem niet bespreken met de andere moeders.

Je moet aan de bak

Het is fijn dat er met zo’n klein clubje tijd en aandacht is voor je persoonlijke verhalen, maar ook even confronterend, want je kunt niet alleen toehoren en je moet aan de bak. Maar daar zaten we tenslotte ook voor en dat maakt het zeker waardevol!

Er kwam trouwens wel…

Bedankt voor het toesturen van het informatieblad! Ik kan dit zeker gebruiken. Ik vond de avond leerzaam en ook de uitwisseling onderling erg prettig. Er kwam trouwens wel het een en ander naar boven borrelen van vroeger.  

We zijn blij

We zijn blij dat we samen coaching hebben gehad bij jou.

Prettige setting

Dank je wel Marianne. We vonden het een goede bijeenkomst met een prettige setting en fijn om een keer zo bewust stil te staan bij de fasen en de ontwikkeling van je kind. Linda (moeder van dochter van 9)