Ervaringen

 

bloem
“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt.“

– Koos Janson –

Blij dat je mij zo goed kon lezen

We hebben veel goede inzichten over gehouden aan de gesprekken met jou. Het voelde voor mij heel goed. Ik was blij dat je me zo goed kon ‘lezen’ en mijn verhaal echt goed hebt kunnen horen en daar ook een prachtige draai aan kon geven zodat ik zelf eigenlijk al veel kon invullen

Het is fijn om bevestiging te krijgen, ook van andere moeders

Ik heb de avond als zeer prettig ervaren, een hoop speltips en boekentips mee naar huis genomen. De praktijk was modern, huiselijk en uitnodigend ingericht het gaf mij een prettig gevoel. En als je je prettig voelt praat dit makkelijker.

Waardevol en prettig

Nog bedankt voor de informatie. Ik heb de avond als heel waardevol en prettig ervaren, nog bedankt daarvoor. Anna

We zijn blij

We zijn blij dat we samen coaching hebben gehad bij jou.

Authentiek en sterk

Ik was heel enthousiast. Vind je heel authentiek en sterk en de juiste dingen belangrijk vinden. Heel goed dat je geen plan hebt en het gewoon laat ontstaan.

Hoe sta jij erin als coach

Over de avond, deze was informatief en deels voor mij om te voelen ’hoe jij erin staat als coach” 

Prettige setting

Dank je wel Marianne. We vonden het een goede bijeenkomst met een prettige setting en fijn om een keer zo bewust stil te staan bij de fasen en de ontwikkeling van je kind. Linda (moeder van dochter van 9)

Er gebeurde iets magisch

Het heeft op mij een bijzonder indruk en impact gehad. Meer dan ik had kunnen verwachten.

Op zijn gemak

Onze zoon heeft het ook leuk gevonden. Hij vertelde niet alles in een keer, maar heeft wel een en ander goed opgeslagen. Hij vertelde laatst nog een keer dat hij iets bij jou had geleerd. Dit ging over je eigen ruimte.

Beter dan rijtje stoelen en powerpoint

Het was fijn om een inzicht te krijgen in ‘ het’ negenjarige kind en voelde en zag herkenning van hoe onze dochter nu de dingen ervaart.