Ervaringen

 

bloem
“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt.“

– Koos Janson –

Waardevol en prettig

Nog bedankt voor de informatie. Ik heb de avond als heel waardevol en prettig ervaren, nog bedankt daarvoor. Anna

Op zijn gemak

Onze zoon heeft het ook leuk gevonden. Hij vertelde niet alles in een keer, maar heeft wel een en ander goed opgeslagen. Hij vertelde laatst nog een keer dat hij iets bij jou had geleerd. Dit ging over je eigen ruimte.

BIND is geraakt!

Dank voor de prachtige ervaring van het vuurlopen. Je hebt je eigen droom waargemaakt door de droom van BIND en die van andere te steunen. Je hebt je laten inspireren en je inspireert. BIND is geraakt! Judith

Er kwam trouwens wel…

Bedankt voor het toesturen van het informatieblad! Ik kan dit zeker gebruiken. Ik vond de avond leerzaam en ook de uitwisseling onderling erg prettig. Er kwam trouwens wel het een en ander naar boven borrelen van vroeger.  

We zijn blij

We zijn blij dat we samen coaching hebben gehad bij jou.

Authentiek en sterk

Ik was heel enthousiast. Vind je heel authentiek en sterk en de juiste dingen belangrijk vinden. Heel goed dat je geen plan hebt en het gewoon laat ontstaan.

Er gebeurde iets magisch

Het heeft op mij een bijzonder indruk en impact gehad. Meer dan ik had kunnen verwachten.

Het was fijn om mijn verhaal te doen

Ik vond het super leuk. Het was fijn om mijn verhaal te  doen. Ik praat nu weinig met mensen want ik zit thuis. Dus dan kan ik  dit probleem niet bespreken met de andere moeders.

Volledig vertrouwd

Vol toewijding, oprechte betrokkenheid en aandacht heeft Marianne onze dochter van 10 gecoacht waarbij zij haar zelfvertouwen, weerbaarheid, eigenwaarde en eigen kracht heeft doen groeien.

Bewustwording eigen gedrag

Ik vond het een interessante avond, die me weer even bewust heeft gemaakt van mijn eigen gedrag als moeder en wat mijn kinderen nodig hebben. Heel veel succes met het uitbouwen van je praktijk op deze bijzondere plek! Marije