Sjamanistische Healing

“ Alles is energie. Zo simpel is het. “

– Albert Einstein –

Albert Einstein zei het al: Alles is energie.  Bij verstoringen of blokkades kunnen er echter op verschillende plekken in je energieveld ophopingen of tekorten ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Vaak herken je het doordat je last krijgt van onverklaarbare lichamelijke klachten, voelen dingen zwaar of loop je vast in bepaalde overtuigingen. Patronen die zich tot vervelends toe herhalen.  Pijnlijke herinneringen of gevoelens uit het verleden die steeds weer aan de oppervlakte komen als ze worden aangeraakt en waar je geen grip op krijgt. Als een bal die je onder water probeert te houden. Dat kan heel frusterend zijn.

Waardoor die bal (verstoring of blokkade) is ontstaan is niet altijd duidelijk. En soms is het wel duidelijk maar blijft het moeilijk om het patroon te doorbreken omdat je vast zit in een overlevingsmechanisme. Je probeert het onder controle te krijgen, het te begrijpen en/of zoekt naar woorden maar dit lijkt het alleen maar erger te maken. Het zet zich steeds vaster in je energieveld.

Doorbreek dit patroon!

Door het te verwelkomen en alles er te laten zijn, kun je dit patroon doorbreken. Dit vergt moed. Maar bedenk ook: hoe meer je dit onderzoekt en opruimt, hoe meer ruimte, vertrouwen en ontspanning er voor jezelf en je omgeving ontstaat.

Het sjamanisme die ik beoefen bevat verschillende ervaringsgerichte technieken die je helpen het contact met je ware zelf te hervinden en deze verstoringen en blokkades op te heffen.

Tarieven
Kennismakingsgesprek Voor als je wilt kennismaken en meer wilt weten over mijn werkwijze (max. 30 min)

Telefonisch of via skype/ facetime

 Gratis
Sessies  (1,5 – 2 uur).  80,-
    • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW;
    • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang.
De mogelijkheden bespreken?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan