Voor nieuwsgierige ouders,
die bewust willen stilstaan,
bij het ouderschap,
en op zoek zijn naar informatie,
over de ontwikkeling van kinderen.
Of naar handvatten,
om jullie kind te ondersteunen.
geeft metJANNE interactieve avonden.

Aanbod

Kijk voor meer informatie bij de verschillende onderwerpen!

Inspiratie

Heel graag deel ik informatie ter inspiratie en kan het niet vaak genoeg zeggen: neem de informatie, ideeën en mogelijkheden tot je en haal eruit wat goed en passend voelt voor jullie, de rest laat je liggen…

Inspiratiemail

Maandelijks verstuur ik per e-mail tips, kennis en informatie voor meer plezier en ontspanning. Als je die wilt ontvangen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan.

Informatie

Hieronder vind je meer informatie die ik heb geschreven:

 • Tips ter ondersteuning van Stille kinderen

  Een uitgebreid e-book over hoe je stille introverte kinderen kunt begeleiden.

  ” Wat heb je een prachtig e-book gemaakt. Ik ben er meestal niet zo’n fan van, maar deze vind ik echt een toegevoegde waarde hebben. Ik heb hem dan ook met veel plezier gelezen.”

  ” Wat een ‘tering’ goed boekje heb je geschreven! (wanneer ik echt enthousiast ben, verval ik terug in ’t Haags!) Duidelijker kun je het niet krijgen. Echt heel mooi.”

  ” Wat een gaaf e-book! Ik heb het gedownload en in 1x doorgelezen! Mooi en waardevol.

 • Huilen

  Twee jaar heb ik met veel plezier avonden georganiseerd over huilen. Veel ouders vinden het heel moeilijk als hun baby/ kind huilt. Zeker als ze geen idee hebben waardoor het komt. Huilen doet iets met je. Het kan onzekerheid en stress geven: is er iets aan de hand? Doe ik iets verkeerd? Meer kennis over huilen geeft meer ontspanning en vertrouwen.

  Ik ben gestopt met het actief aanbieden van deze avonden vanwege tijdgebrek. Maar aangezien ik het nog steeds belangrijk vind om meer informatie over huilen met ouders te delen en ze te inspireren, kun je hier het informatieblad die ik ouders na afloop aanbood, hier vinden. Mocht je er vragen over hebben of behoefte hebben aan ondersteuning. Neem gerust contact op.

Inspiratie

Deze avonden zijn bedoeld om kennis en ervaring te delen. Mocht er een onderwerp zijn waar je graag meer over zou willen weten of je zou zelf een avond willen geven. Aarzel niet om mij dit te laten weten. Dan regelen we dat. Leuk!