Ouderbegeleiding

 

“ Ik zag vanochtend totale liefde in de spiegel. “

– Loesje –

Bijzonder geschikt voor ouders die zich afvragen,
hoe jullie kind het wéér voor elkaar krijgt,
dat ze je als geen ander weten te raken,
precies lijken te weten waar jouw gevoelige snaar zit,
of op welk knopje ze moeten drukken om jou te laten ontploffen?
De kans is heel groot dat je kind jou spiegelt.
Want daar zijn kinderen onbewust meesters in.

Spiegelen…?

Maar wat houdt dat in? Kinderen zijn geweldige waarnemers en kopiëren wat wij doen maar ook wat we niét doen. En let wel: kinderen nemen niet alleen letterlijk waar, ook op onbewust niveau kopiëren ze ons denken, onze overtuigingen en onze gevoelens en maken dit vervolgens zichtbaar. Het is alsof je kind een levensgrote spiegel voor je houdt en je naar jezelf laat kijken, in volle glorie. Dus óók de dingen die je liever niet (meer) wílt zien, jouw blinde vlek(ken). Vaak zijn het pijnlijke herinneringen of gevoelens uit het verleden. Kinderen brengen dat weer naar de oppervlakte. En ze zullen je er onbewust net zo lang op wijzen totdat jij je verborgen kwaliteiten alsnog gaat inzetten en daarmee een completer mens wordt. Met andere woorden, je kunt er via je kind achter komen wat er onbewust in jou leeft. Hoe mooi is dát? Het is dus eigenlijk een cadeau dat kinderen ons confronteren. Maar dat is het wel: confronterend. In deze spiegel kijken, vergt moed! Maar bedenk ook: hoe meer je in die spiegel kijkt, dit onderzoekt en opruimt, hoe meer ruimte, vertrouwen en ontspanning er voor jezelf én je kind ontstaat. Dit zal dus positief doorwerken in je hele gezin.

Maak blinde vlekken zichtbaar!

Ik kan je hierbij helpen door persoonlijke coach gesprekken. Ik ga naast je staan en kijk mee in de spiegel, samen op ontdekking. Ik help je te zakken van je hoofd, naar je buik, naar je voeten op de grond door oude sjamanistische rituelen en werkwijzen te combineren met ervaringsgerichte lichaamsgerichte coaching. Ik geef je handvatten en leer je hoe je deze zelf kunt inzetten zodat je van denken, naar voelen naar doen gaat. Stap voor stap naar meer ontspanning en rust.

Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring want ik heb gemerkt dat veel onzekerheid en frustraties ook uit onwetendheid kunnen ontstaan. Door inzicht te geven in de leefwereld van je kind zul je het gedrag van je kind beter gaan begrijpen en krijg je  handvatten hoe je hier mee om kunt gaan.

Tarieven
Kennismakingsgesprek Voor als je wilt kennismaken en meer wilt weten over mijn werkwijze (max. 30 min)

Telefonisch of via skype/ facetime

Gratis
Ontdekgesprek

Voor als je een hulpvraag wilt voorleggen en uitgebreid wilt bespreken (1,5 uur)

In mijn praktijk maar kan desgewenst ook via skype/facetime.

 80,-*
 * Let wel:  Mocht je besluiten n.a.v het voorstel op maat, een traject te volgen, vervallen deze kosten. Die zijn dan voor mijn rekening.
 

De kosten van een traject zijn afhankelijk van de hulpvraag, wensen, vorm en duur. Het grote voordeel hiervan is dat je precies weet waar je aan toe bent!

    • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW;
    • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang.
De mogelijkheden bespreken?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan