Veel gestelde vragen over de fanclub

Daarmee bedoel ik dat je zelf bepaalt wat je wilt bijdragen. Dat hoeft geen geldbedrag te zijn maar het kan ook iets lekkers te eten of te drinken zijn, materialen, een workshop of iets anders waardoor het voor alle fans een leuke ochtend of avond word!

Dan is de Fanclub niks voor jou. Misschien past maatwerk je dan beter.

Via insta kreeg ik al een aantal enthousiaste reacties van moeders die ook interesse hebben. maar te ver weg wonen. Aangezien ik graag in mogelijkheden denk was mijn eerste gedachte: online moet toch ook mogelijk zijn? Via zoiets als teams? Iemand opperde al een telegram groep. En dreigde alweer te verzuipen in online mogelijkheden maar besloot: wacht. Laat ik eerst eens peilen of er meer mensen zijn voor wie dit fijn zou zijn en zoja: in welke vorm zou dit voor jou het beste passen? Ik hoor het graag, mail dan even, dan ga ik er verder mee.

Natuurlijk ben je ook geweldig, sterker nog: ik ben groot fan van vaders. Maar van de moeders kreeg ik zulke enthousiaste reacties dat ik besloot daar eerst te beginnen.

Maar niet getreurd: laat mij weten als je ook een fanclub wil door een mail te sturen, bij genoeg interesse richt ik met alle liefde een fanclub voor vaders op. Of een fanclub voor ouders, ook leuk!