“ Waarom moeilijk doen,
als het samen kan? “

Wat heb jij nodig om jouw kind goed te ondersteunen? En je in vertrouwen er achter kunt blijven staan? Zodat je je niets van de verwachtingen van de buitenwereld aantrekt en je in staat bent om keuzes te maken, ook al druist dat tegen het gangbare in? Zodat je niet onzeker wordt en/of gaat piekeren? De balans vindt tussen jouzelf, je werk en je gezin.

Veel moeders lopen hier tegenaan en zoeken alleen naar antwoorden. Ik geloof in de kracht van samen. Dat je enorm veel van elkaar kunt leren. Door kennis en ervaring te delen. Door dingen samen te doen. Zonder oordeel samen ZIJN.  Voorbij woorden.

Ik bied een plek aan moeders om dit samen te ontdekken.

Voor wie?

Deze avonden zijn bedoeld voor moeders die vanuit vertrouwen hun kind willen grootbrengen. Die een diepe en liefdevolle band met hun kind willen opbouwen. Die behoefte hebben aan een moment voor zichzelf.  Willen ontladen en ontspannen en die bewust stil willen staan bij zichzelf en het ouderschap.

Die rondlopen met vragen zoals:

 • Hoe vind ik de balans tussen mijn gezin, mijn partner, mijn werk en mijzelf?
 • Hoe geef ik mijn grenzen aan zonder macht te gebruiken?
 • Hoe kan ik omgaan met de gevoelens die ons kind bij mij oproept?

Kortom die op zoek zijn naar antwoorden hoe ze hun kind zo goed mogelijk kunnen ondersteunen zonder zichzelf uit het oog te verliezen.

Die bereid zijn in de spiegel te kijken, willen ontdekken, verwonderen, dromen, onderzoeken, nieuwsgierig zijn en op zoek zijn naar de verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. En plezier willen hebben!

Wat kun je verwachten?

Elke maand komen we bij elkaar. Van tevoren stuur ik je informatie ter voorbereiding. We staan bewust stil bij hoe jij je moederschap invult en wat jij hiervoor nodig hebt. Je deelt je ervaringen en vindt antwoorden op jouw vragen. Niets moet. We gaan op onderzoek uit en diepen thema’s uit door middel van oefeningen. Ik maak gebruik van verschillende creatieve werkvormen, oude rituelen en ceremonies in een nieuw jasjes. Zowel binnen als buiten.

Praktische informatie
 • Wanneer

  Elke laatste woensdagavond van de maand (m.u.v de vakanties)

 • Groepsgrootte:

  max. 4 moeders

 • Tijd:

  20.00 – 21.30 uur

 • Prijs:

  15,- per keer

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?