Een vuurceremonie is niet zomaar een vuur.
Het gaat draait om jouw intentie,
en je innerlijke verbinding met het vuur.

Vuur is fascinerend. Vuur geeft energie en levendigheid. Bij een vuur ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Vuur verbindt. Vuur transformeert: het verandert materie in energie. Vuur zuivert en staat voor heling. Maar vuur kan ook gevaarlijk zijn. Vuur is heet en kan vernietigen.

Iedereen heeft een innerlijk vuur. Een passie. Je ziet het aan iemands ogen. Dat verschijnt er een vonkje. Een twinkel. In deze tijd wil dat wel eens reduceren tot een lullig waakvlammetje. Dit vuurtje kun je aanwakkeren!

Voor wie?

Voor jong en oud die behoefte heeft aan een fijne middag en zijn of haar innerlijke vuur wil aanwakkeren met een bijzonder ritueel.

Wat kun je verwachten?

Een vuurceremonie is niet zomaar een vuur. Het draait om jouw intentie en je innerlijke verbinding met het vuur.

Daarom neem ik van tevoren contact met je op. Om kennis te maken en jouw intentie om dit te willen doen te bespreken. Dit kan van alles zijn: meer plezier, iets willen loslaten, pure ontspanning, meer focus, etc.

Tijdens deze cirkel, die 2 uur duurt, maken we jouw of jullie vuur. Want het kan ook samen. Ik zorg voor alle materialen, wat te drinken en iets lekker. We bouwen hem buiten op. Afhankelijk van je wens, verzorg ik een passend ritueel.

Een fijn moment vol vuur, verbinding en plezier!

vuurceremonie
Praktische informatie
  • Lokatie:

    Hembrugterrein – ZAANDAM

  • Duur

    1 1/2 tot 2 uur

  • Prijs:

    125,- incl BTW