Voor nieuwsgierige en betrokken ouders,
die op zoek zijn naar informatie en leuke inspiratie,
om alleen of samen dingen te doen.

Voor samen

 • Dankjewel boekje

  Een boekje om elke dag, alleen of samen met je gezin, stil te staan bij de parels van de dag. Dat kunnen grote parels zijn maar ook hele kleine.

 • Nieuwe Maan ritueel

  Een nieuw begin van de maancyclus. Het is een bijzonder krachtig moment. Je kunt deze kracht van de maan gebruiken door dan nieuwe intenties en wensen uit te spreken en nieuwe activiteiten te plannen.

Voor ouders

Heel graag deel ik informatie ter inspiratie en kan het niet vaak genoeg zeggen: neem de informatie, ideeën en mogelijkheden tot je en haal eruit wat goed en passend voelt voor jullie, de rest laat je liggen…

Naast blogs, schrijf ik handouts en heb ik een e-book geschreven. Die vind je hieronder:

 • Tips ter ondersteuning van Stille kinderen

  Een uitgebreid e-book over hoe je stille introverte kinderen kunt begeleiden.

  ” Wat heb je een prachtig e-book gemaakt. Ik ben er meestal niet zo’n fan van, maar deze vind ik echt een toegevoegde waarde hebben. Ik heb hem dan ook met veel plezier gelezen.”

  ” Wat een ‘tering’ goed boekje heb je geschreven! (wanneer ik echt enthousiast ben, verval ik terug in ’t Haags!) Duidelijker kun je het niet krijgen. Echt heel mooi.”

  ” Wat een gaaf e-book! Ik heb het gedownload en in 1x doorgelezen! Mooi en waardevol.

 • Huilen

  Twee jaar heb ik met veel plezier avonden georganiseerd over huilen. Veel ouders vinden het heel moeilijk als hun baby/ kind huilt. Zeker als ze geen idee hebben waardoor het komt. Huilen doet iets met je. Het kan onzekerheid en stress geven: is er iets aan de hand? Doe ik iets verkeerd? Meer kennis over huilen geeft meer ontspanning en vertrouwen.

  Ik ben gestopt met het actief aanbieden van deze avonden vanwege tijdgebrek. Maar aangezien ik het nog steeds belangrijk vind om meer informatie over huilen met ouders te delen en ze te inspireren, kun je hier het informatieblad die ik ouders na afloop aanbood, hier vinden. Mocht je er vragen over hebben of behoefte hebben aan ondersteuning. Neem gerust contact op.

Inspiratie mail

Maandelijks verstuur ik per e-mail tips, kennis en informatie voor meer plezier en ontspanning. Als je die wilt ontvangen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Inspiratie

Ik deel heel graag mooie dingen. ook van derden. Als je iets moois weet: aarzel niet om mij dit te laten weten. Dan voeg ik het toe. Leuk!

Mooi‘s van collega’s

Collega’s/ vrienden/ kennissen die hele leuke dingen organiseren:

 • Natuurlijke Flow: prachtig online aanbod van collega Judith Penninx
 • Theaterles van Buro Bis: de theaterlessen van Buro Bis inde coronatijd op instagram zijn geweldig voor kinderen van groep 3-5. Ze is er nu mee gestopt maar ze blijven leuk!