Voor nieuwsgierige en betrokken ouders,
die op zoek zijn naar inspiratie,
om alleen of samen te ontspannen.

Voor samen

 • Nieuwe Maan ritueel

  Een nieuw begin van de maancyclus. Het is een bijzonder krachtig moment. Je kunt deze kracht van de maan gebruiken door dan nieuwe intenties en wensen uit te spreken en nieuwe activiteiten te plannen.

 • Droom GROOTS

  Leuke inspiratie oefening: droom GROOTS en visualiseer dit

Om te lezen

 • Omgaan met huilen

  Twee jaar heb ik met veel plezier avonden georganiseerd over huilen. Veel ouders vinden het heel moeilijk als hun baby/ kind huilt. Zeker als ze geen idee hebben waardoor het komt. Huilen doet iets met je. Het kan onzekerheid en stress geven: is er iets aan de hand? Doe ik iets verkeerd? Meer kennis over huilen geeft meer ontspanning en vertrouwen.

  Ik ben gestopt met het actief aanbieden van deze avonden vanwege tijdgebrek. Maar aangezien ik het nog steeds belangrijk vind om meer informatie over huilen met ouders te delen en ze te inspireren, kun je hier het informatieblad die ik ouders na afloop aanbood, hier vinden. Mocht je er vragen over hebben of behoefte hebben aan ondersteuning. Neem gerust contact op.

Direct inspiratie in je mail!

Maandelijks verstuur ik per e-mail tips, kennis en informatie voor meer plezier en ontspanning. Als je die wilt ontvangen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina en ontvang een Dankjewelboekje.

Dankjewelboekje

Een Dankjewelboekje kun je gebruiken om elke dag, alleen of samen met je gezin, stil te staan bij de parels van de dag. Dat kunnen grote parels zijn maar ook hele kleine.

Inspiratie

Ik deel heel graag mooie dingen. ook van derden. Als je iets moois weet: aarzel niet om mij dit te laten weten. Dan voeg ik het toe. Leuk!