Werkwijze

bloem
“Mensen gaan de brug pas over,
als ze verlangen naar de overkant.“

– omdenken –

Meestal speelt er een vraag, worstel jij of jullie kind ergens mee, of zou je graag iets aan een situatie willen veranderen. Dat íets hoeft niet duidelijk te zijn.

Op zo’n moment, kun je contact met mij opnemen via contact@metjanne.nl of telefonisch via: 06 – 48077963 en maken we een afspraak voor een ontdekgesprek.

> Altijd Maatwerk

Indien blijkt dat één gesprek niet genoeg is en er meer nodig is, stuur ik een uitgebreid verslag en voorstel op maat inclusief de kosten. Geen mens is hetzelfde, vandaar dat geen voorstel hetzelfde is. Er is voor iedereen een passend voorstel mogelijk.

> Werkwijze in ’t kort

Jouw verlangen vormt mijn uitgangspunt. Dat verlangen hoeft nog niet duidelijk te zijn. Vaak is er een drang dat je ‘iets’ anders wilt of heb je geen idee meer hoe je jouw kind kunt helpen. Kortom je ligt s’nachts wakker over het HOE dan? We gaan stapje voor stapje op onderzoek uit en kijken naar wat jij het liefste wilt en wat jou tegen houd dit te doen. We gaan samen op zoek naar de mogelijkheden en gaan ervaren wat voor jou werkt. Pragmatisch en actief. Dat doe ik met weinig woorden want vaak maakt het zoeken naar woorden dat je in hetzelfde rondje blijft lopen. Daarom werk ik lichaamsgericht en met veel verschillende rituelen en (creatieve) werkvormen.

> Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Magazijn14 op het HEMbrugterrein in Zaandam. Ik werk zowel binnen, op lokatie als buiten in de natuur.

Contact

Hebben jullie nog vragen of willen jullie graag vrijblijvend kennis maken, aarzel niet om contact op te nemen.