Ik geloof in de kracht van samen,
d
aarom organiseer ik verschillende bijeenkomsten.
voor iedereen die kennis wil vergaren,
ervaring durft te delen.
Wil ontspannen,
en zich wil verbinden,
met zichzelf en de wereld om je heen.


Zodat we van elkaar kunnen leren.
Door samen dingen te doen.Voor kinderen
 • Jonge Gelukzoekers

  Voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die samen willen spelen, ontdekken, verwonderen, dromen, onderzoeken, nieuwsgierig zijn en willen zakken van hun hoofd, naar hun buik naar hun voeten op de grond.

Voor ouders

Samen met Jantien Mijwaart van Eigen Kijk, organiseer ik iedere derde dinsdagavond van de maand, een thema avond voor ouders. Jantien vanuit haar expertise als vaktherapeute van jongeren, ik vanuit mijn expertise als coach & trainer van kinderen en hun ouders.

We willen ouders niet alleen informeren over de werking van brein/ lichaam en leven van hun opgroeiende kind maar ook ervaringsgerichte oefeningen doen zodat je met voldoende handvatten naar huis gaat waarmee je jullie kind met meer vertrouwen in jezelf kan ondersteunen.
 • Kind van 9

  De beleving en ontwikkeling van het 9 jarige kind en hoe je hem of haar met vertrouwen kunt ondersteunen.

 • Prikkelverwerking

  Een goede prikkelverwerking is van belang om te kunnen spelen, leren, je aandacht ergens op gericht houden en voor het algehele dagelijkse functioneren. Als een kind overgevoelig of ondergevoelig is voor bepaalde prikkels, kunnen verschillende problemen ontstaan. Deze avond vertel ik hoe je het kunt herkennen en je kind hierin kunt ondersteunen.

Agenda bijeenkomsten
 • Jonge Gelukzoekers

  maandag 5 juni 2023

 • Kind van 9

  Op aanvraag

 • Laat me los, laat me gaan

  Dinsdag 16 mei 2023

 • Prikkelverwerking

  Dinsdag 20 juni 2023