Bijzonder geschikt voor groot & klein,
die een uitdaging aan willen gaan,
waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad.
Het doet ‘iets’ met jou,
en dat ‘iets’ is voor iedereen verschillend.

Het leerde mij dat ik tot veel meer in staat ben, dan ik dacht.
Dat als ik iets vreselijk spannend vind,
toch een stap kan zetten en de boel dan in beweging komt.
Kortom het verlegde mijn grenzen,
van denken naar voelen naar doen.
En niet geheel onbelangrijk: het gaf enorm veel plezier!

Waarom…..

De meest gestelde vraag!

Het bijzondere van vuurlopen is dat het een ervaring is, voorbij woorden. Dat maakt het ook zo lastig om uit te leggen. Je praat niet over focus, je focust. Je praat niet over vertrouwen, je ervaart het in je lijf. Je praat niet over de stappen die je wilt gaan zetten, je zet stappen. Je praat niet over keuzes, je kiest.

Wat kun je verwachten?

Vuurlopen is meer dan het lopen over hete kolen. We heten je allereerst van harte welkom en vertellen je meer over de geschiedenis van het vuurlopen. We gaan naar buiten en bouwen samen de houtstapel. Samen steken we het vuur aan. Terwijl de houtstapel brandt is er tijd voor ontspanning en een uitgebreide workshop. Hierin gaan we op zoek naar jouw verlangens en kwaliteiten. In de vorm van gesprekken, spel en/of andere creatieve werkvormen. Als het vuur klaar is gaan we weer naar buiten en bereiden we je voor op de vuurloop. We harken de kolen uit tot een mooi vuurpad. Daarna is aan jou de keuze of je over het vuurpad van hete kolen gaat. Of niet. Welke keuze je ook maakt, het is goed. Of je nu loopt of niet, het is en blijft een onvergetelijke ervaring!

Is het veilig?

Vuurlopen organiseren kun je niet zomaar. Ik ben gecertificeerd SUNDOOR Firewalk Instructor en opgeleid door Peggy Dylan. Afhankelijk van de groepsgrootte werk ik samen met een team van collega trainers. Allen gecertificeerd door SUNDOOR International Firewalking School.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

Momenteel leidt ik zelf geen vuurlopen, maar ik zit wel als in een spin in een web met andere vuurlooptrainers en werk als firetender. Een rol die voor nu even beter bij mij past.

Als je interesse hebt in een vuurloop, neem dan gerust contact op. Een vuurloop is altijd maatwerk. Afhankelijk van de plek, hoeveel deelnemers e.d breng ik in contact met een gekwalificeerde firewalkinstructor. Die neemt contact op om de wensen en de mogelijkheden te bespreken en doet een voorstel op maat.

De mogelijkheden
  • Open vuurlopen

    Momenteel is er geen open Vuurloop gepland. Indien je hier graag van op de hoogte wil worden gehouden, meld je dan aan voor de inspiratie. Hierin zal het als eerste worden aangekondigd.

  • Vuurloop op maat

    Het is mogelijk om een vuurloop aan te vragen voor jezelf, je gezin of een speciale gelegenheid. Denk aan een verjaardag, een jubileum, een teamuitje, een afsluiting of juist begin van een training, mijlpalen zoals de overgang van groep 8 naar de middelbare school…

Aangesloten bij:
SUNDOOR firewalk vuurlopen

Het heeft op mij een bijzonder indruk en impact gehad.
Meer dan ik had kunnen verwachten.

Het was en blijft een ervaring die ik koester.
Jij hebt het bijzonder mooi gedaan. Ik kon jouw experise voelen, jouw hart. Ook de chant krijg ik niet uit mijn hoofd. I surrender I open my heart my body my soul. Zo mooi en helpend.

Het feit dat moeder en moeder, en moeder en zoon , moeder en dochter samen gingen vuurlopen ook wel heel mooi om te zien. Er gebeurde iets magisch.

Fijne helpers had je in Anja en Samantha.

Bovendien vind ik je stoer!

Ik heb een hele fijne/mooie avond gehad die nog doorwerkt.
Ik heb erg genoten van jouw en jullie begeleiding.

Je korte inleidingen waren raak, het voorzingen was uitnodigend.

Jullie hebben een plek gecreëerd waarin iedereen ontspannen stapje voor stapje meegenomen werd om in gezamenlijkheid het vuurlopen aan te gaan met zichzelf.  De liefde voor het vuurlopen was zo voelbaar bij jou, Samantha en Anja.
Dank voor deze mooie inspirerende ervaring!

Dank voor de prachtige ervaring van het vuurlopen.

Je hebt je eigen droom waargemaakt door de droom van BIND en die van andere te steunen.
Je hebt je laten inspireren en je inspireert.
BIND is geraakt!