Vuurlopen

 

bloem
“ Als je een keuze maakt,
verander je de toekomst. “

– Deepak Copra-

Bij een vuurloop,
ga je een uitdaging aan,
waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad.
Het doet ‘iets’ met jou,
en dat ‘iets’ is voor iedereen verschillend.

Het leerde mij dat ik tot veel meer in staat ben,
dan ik dacht.
het leerde mij dat als ik iets vreselijk spannend vind,
toch een stap kan zetten en de boel dan in beweging komt.
Kortom het verlegde mijn grenzen,
van denken naar voelen naar doen.
En niet geheel onbelangrijk: het gaf enorm veel plezier!

Het bijzondere van vuurlopen is dat het een ervaring is, voorbij woorden. Dat maakt het ook zo lastig om uit te leggen. Je praat niet over focus, je focust. Je praat niet over vertrouwen, je ervaart het in je lijf. Je praat niet over de stappen die je wilt gaan zetten, je zet stappen. Je praat niet over keuzes, je kiest.

Wat kun je verwachten?

Vuurlopen is meer dan het lopen over hete kolen. We heten je allereerst van harte welkom en vertellen je meer over de geschiedenis van het vuurlopen. We gaan naar buiten en bouwen samen de houtstapel. Samen steken we het vuur aan. Terwijl de houtstapel brandt is er tijd voor ontspanning en een uitgebreide workshop. Hierin gaan we op zoek naar jouw verlangens en kwaliteiten. In de vorm van gesprekken, spel en/of andere creatieve werkvormen. Als het vuur klaar is gaan we weer naar buiten en bereiden we je voor op de vuurloop. We harken de kolen uit tot een mooi vuurpad. Daarna is aan jou de keuze of je over het vuurpad van hete kolen gaat. Of niet. Welke keuze je ook maakt, het is goed. Of je nu loopt of niet, het is en blijft een onvergetelijke ervaring!

Vuurlopen metJANNE

> Open Vuurloop

Momenteel is er geen open Vuurloop gepland. Indien je hier graag van op de hoogte wil worden gehouden, meld je dan aan voor de inspiratie. Hierin zal het als eerste worden aangekondigd.

> Kindervuurlopen

Sinds begin 2018 hebben Anja van Wijk, Samantha Maranus en ik de krachten gebundeld en organiseren wij kindervuurlopen door heel Nederland en België. We zijn alle drie al jaren actief bezig met vuurlopen binnen ons eigen bedrijf, individueel, voor gezinnen en groepen. Na een vuurloop enkel en alleen voor een groep kinderen ontstond de vurige wens om vuurlopen specifiek aan te gaan bieden voor kinderen. Het plezier en het effect was zo onmetelijk groot, dát gunnen we alle kinderen. Voor meer informatie zie: kindervuurlopen.nl

> Vuurloop op Maat

Het is mogelijk om een vuurloop aan te vragen voor jezelf, je gezin of een speciale gelegenheid. Denk aan een verjaardag, een jubileum, een teamuitje, een afsluiting of juist begin van een training, mijlpalen zoals de overgang van groep 8 naar de middelbare school… Neem gerust contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan maak ik een voorstel op maat.

Door wie

Marianne Pigmans is gecertificeerd SUNDOOR Firewalk Instructor en opgeleid door Peggy Dylan. Afhankelijk van de groepsgrootte werk ik samen met een team van collega trainers. Allen gecertificeerd door SUNDOOR International Firewalking School